Passion & ambitioner

Fotograf_Hanne Paludan Kristensen

At kaste sin faglige og personlige identitet i hænderne på en fotograf, i forbindelse med portrætter til arbejdet, kan være ganske nyt og svært. På fineste vis evner Hanne imidlertid den kunst, det er at få meget ud af alt hvad hun arbejder med  – mennesket, lyset, lokationer, bevægelser, vinklerne mv. Selv i forhold til det skarpe business-udtryk vi har brug for, formår Hanne at få det smukke og unikke frem i alle positioner og settings. Hanne er et fantastisk menneske at tilbringe tid sammen med, og vi kan se, at det præger resultatet positivt. Hanne er en fabelagtig fotograf” ~Louise Dinesen, Forretningsdirektør, cand.psych – Voxmeter A/S

 

Fotograf Hanne Paludan Kristensen

I de unge år lå det ikke umiddelbart Hanne på sinde at skulle blive fotograf. Som de fleste andre piger ville hun gerne være fotomodel eller skuespiller.

Hanne fik dog job som tilrettelægger i TV-branchen, selvom der stod ”brandmand, røgdykker og indsatsleder” på uddannelsesbeviset, men det var stadig skuespillet der trak i Hanne og medvirkede da også i flere underholdningsprogrammer på TV, i revyer rundt om i landet og fik sågar også succes som stand-up komiker i nogle år.

Hanne fik sit første kamera da hun blev konfirmeret som 14-årig og hun slap det aldrig igen, men hun skulle blive 27-år før hun fik tanken om at gøre fotografi til en levevej, og fra da af gik det stærkt med at bygge karrieren som portræt- og erhvervsfotograf op, og til sidst måtte skuespil og stand-up lægges på hylden.

Hanne er i dag bedst kendt for sin kreativitet med lyset og for sine billeders grafiske stil der giver hendes billeder det helt unikke og skarpe udtryk. Hannes portrætter udstråler tydeligt den trygge og varme connection hun har med sine kunder.

 

I dag har hun også gjort sig bemærket indenfor feltet personlig udvikling hvor hun både blogger og afholder spændende foredrag for fulde huse.

Det hele startede med en slags selv-terapeutisk blog om hendes frustrationer i forbindelse med fertilitetesbehandlinger, men i marts 2015 styrtede Hannes verden sammen og alting ændrede sig radikalt og det gjorde bloggen dermed også. Det blev en afsindig rejse som Hanne delte med verden på sin blog

I dag er bloggen nomineret til “Årets blog” i Blogprisen 2016 i kategorien “Personlig Udvikling” en enestående præstation begået på bare et år

Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil læse mere om hvad der skete, få massere af inspiration til at blive klogere på dig selv og læse om livets finurligheder så kig forbi Hjerte Under Ombygning.

Du kan scrolle ned og stemme på Hanne blog nedenfor. Afstemningen slutter 1. november 2016


STEM PÅ HANNES BLOG “HJERTE UNDER OMBYGNING” TIL BLOGPRISEN 2016 HER

x-default