Passion & ambitioner

Fotograf_Hanne Paludan Kristensen

At kaste sin faglige og personlige identitet i hænderne på en fotograf, i forbindelse med portrætter til arbejdet, kan være ganske nyt og svært. På fineste vis evner Hanne imidlertid den kunst, det er at få meget ud af alt hvad hun arbejder med  – mennesket, lyset, lokationer, bevægelser, vinklerne mv. Selv i forhold til det skarpe business-udtryk vi har brug for, formår Hanne at få det smukke og unikke frem i alle positioner og settings. Hanne er et fantastisk menneske at tilbringe tid sammen med, og vi kan se, at det præger resultatet positivt. Hanne er en fabelagtig fotograf” ~Louise Dinesen, Forretningsdirektør, cand.psych – Voxmeter A/S

 

Fotograf Hannah Paludan Kristensen

I de unge år lå det ikke umiddelbart Hanne på sinde at skulle blive fotograf. Som de fleste andre piger ville hun gerne være fotomodel eller skuespiller.

Hannah fik dog job som tilrettelægger i TV-branchen, selvom der stod ”brandmand, røgdykker og indsatsleder” på uddannelsesbeviset, men det var stadig skuespillet der trak i Hanne og medvirkede da også i flere underholdningsprogrammer på TV, i revyer rundt om i landet og fik sågar også succes som stand-up komiker i nogle år.

Hannah fik sit første kamera da hun blev konfirmeret som 14-årig og hun slap det aldrig igen, men hun skulle blive 27-år før hun fik tanken om at gøre fotografi til en levevej, og fra da af gik det stærkt med at bygge karrieren som portræt- og erhvervsfotograf op, og til sidst måtte skuespil og stand-up lægges på hylden.

Hannah er i dag bedst kendt for sin kreativitet med lyset og for sine billeders grafiske stil der giver hendes billeder det helt unikke og skarpe udtryk. Hannahs portrætter udstråler tydeligt den trygge og varme connection hun har med sine kunder.

 

I dag har hun også gjort sig bemærket indenfor feltet personlig udvikling hvor hun både blogger og afholder spændende foredrag for fulde huse.

Det hele startede med en slags selv-terapeutisk blog om hendes frustrationer i forbindelse med fertilitetesbehandlinger, men i marts 2015 styrtede Hannes verden sammen og alting ændrede sig radikalt og det gjorde bloggen dermed også. Det blev en afsindig rejse som Hannah delte med verden på sin blog
B
loggen blev i 2016 nomineret til “Årets blog” i Blogprisen, i kategorien “Personlig Udvikling”.