Fotografens tips

SNAP, SNAP, GRIN, GRIN, WINK, WINK, NUDGE, NUDGE!

Fotograf Hanne Paludan Kristensen

Workshops til firmaevents og kickoffs er top-notch og ren terapi for krop og sjæl. Alle kan være med, alle kan lære noget om fotografi og få masser af inspiration på sådan en dag. Se lidt stemningsbilleder fra en dejlig workshop afholdt i de skønne omgivelser på Vejlefjord hotel. HPK Fotokurser tilbyder også fotokurser for de virksomheder der har brug for selv at kunne løse nogle fotoopgaver i det daglige. Se mere her: HPK Fotokurser

 

FÅ STYR PÅ RETTIGHEDERNE FØR I KØBER FOTOGRAFYDELSER

Fotograf Hanne Paludan Kristensen

Det er yderst vigtigt at I får vendt med fotografen hvad I må og ikke må med de billeder I har købt. Man kan komme grueligt i klemme og komme til at stå overfor ærgrelige sagsanlæg hvis man kommer til at benytte billederne i et omfang der ikke er omfattet af de rettigheder der følger med i den “pakke” man har købt hos fotografen. Det kan variere fra fotograf til fotograf, så sørg endelig for at få talt det igennem og få det på skrift.

 

KVANTITET VS. KVALITET

Fotograf Hanne Paludan Kristensen

Prisbevisthed er noget de fleste virksomheder er nødt til at prioritere højt. Problemet er at det nogle gange bider sig selv lidt i halen. Særligt hvis man går på kompromis med kvaliteten. Det kan i sidste ende blive rasende dyrt at købe billigt. Når jeres virksomhed skal bruge en fotograf, så sørg for at lægge vægt på kvalitet fremfor kvantitet, det vil booste jeres markedsføring markant!

 

FOTOGRAFER ER OGSÅ MENNESKER, SÅ VÆLG DEM MED OMHU.
LÆS HER HVAD JEG MENER MED DET…

Fotograf_Hanne_Paludan_Portræt

Det er vigtigt at du har undersøgt om du kan lide fotografens arbejde før du vælger den fotograf der skal tage dine portrætter. Det siger næsten sig selv. Nogle har bare desværre en tendens til at gå efter den første de lige støder på, eller endnu værre den billigste. Læs her hvad du skal gå efter.

 

HER ER ET GODT TIP TIL FORUDGÅENDE KOMMUNIKATION MED JERES FOTOGRAF –
DET ER ALFA OMEGA FOR DET GODE RESULTAT!

Fotograf_Hanne-Paludan_Corporate_tips

Husk at snakke med Jeres fotograf om hvad I ønsker at billederne skal “kunne” – Læs her hvordan en optimal kommunikation mellem kunde og fotograf endte med dette flotte resultat.